Trainer

Iris Wesseler

Opleidingen

Intensive Care Verpleegkunde

Gewichtsconsulent i.o.

Diverse cursussen omtrent coaching en een gezonde leefstijl

Hi! Ik ben Iris. Ik wil mij graag voorstellen als persoonlijke & betrokken leefstijlcoach. Daarnaast ben ik Intensive Care verpleegkundige. Mijn deelnemers omschrijven mij als sociaal, betrouwbaar en enthousiast. Ik kan goed luisteren en zal altijd de tijd voor je nemen. Ik ben een positieve coach en ik wil jou super graag helpen om het beste in jezelf naar boven te halen. Dit heb je in je!

Een paar jaar geleden ben ik op aanraden van een vriendin zelf aan de slag gegaan bij een leefstijlcoach. Mijn persoonlijke doel was me weer fijn in mijn eigen lichaam te voelen, fitter en sterker te worden. Deze switch heeft voor mij zoveel betekend! Ik heb ervaren welke positieve impact training, voeding en mindset kunnen hebben op je gezondheid, zelfbeeld, mentale gezondheid en geluksgevoel. Ik haal veel energie en voldoening uit mijn werk wanneer ik jou ook kan helpen je ultieme doelen te bereiken.

Om mijn werk als coach beter te kunnen onderbouwen volg ik de opleiding tot gewichtsconsulent. Daarnaast heb ik kennis en ervaring opgedaan door middel van (zelf)studies, cursussen, boeken, lezingen en veel praktische werkervaring als coach. Met al deze motivatie, kennis en ervaringen heb ik mijn eigen cursussen en coachingsmethode ontwikkeld en is Love Fit Life ontstaan.

Ik ga je helpen om op een praktische manier een balans te creëren die past bij jou en het leven dat je wilt leiden. Samen gaan we er iets moois van maken en ga je trots worden op jezelf.

Mag ik jou ook helpen bij het behalen van je doelen?