Verhoog je hartslag en je conditie met HIIT

In rap tempo je conditie verbeteren!

Sit-ups HIIT

In korte tijd veel resultaat

Door de intensieve intervallen, waarin je optimaal knallen afwisselt met korte rustperiodes, verbetert je conditie enorm in korte tijd.

Afvallen zonder spierverlies

HIIT is uitermate geschikt als je vet wil verbranden, het voordeel is dat je, in tegenstelling tot duurloop trainingen, geen spierverlies lijdt maar deze juist opbouwt. Wist je dat je tot 2 uur na je training nog in de vetverbrandingsfase zit?

Onder professionele begeleiding

Al onze trainingen worden gegeven door professionele trainers, die kennis van zaken hebben en jou met hun enthousiasme motiveren om het uiterste uit de training te halen. De HIIT is in een groep van maximaal 8 sporters, zodat we jou de persoonlijke aandacht kunnen geven die nodig is om je veilig te begeleiden in de les.

Op je eigen niveau

In de HIIT gaat het erom dat je alles geeft wat je hebt in de workouts. Hierbij maakt het niet uit of je al een conditionele basis hebt of net begint. Je doet alles op je eigen niveau en tempo… zolang je maar alles geeft, zal je snel vooruitgang merken.

People jumping
"Een hele mooie, persoonlijke & professionele sportomgeving waar je veel kunt leren en jezelf kunt zijn. Absoluut een aanrader!"

Iris

Gewichten voor HIIT

HIIT

HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Dat betekent dat we intensief bewegen afwisselen met rust. Zo zorgen we voor verschillende piek momenten, waardoor je conditie enorm verbetert!
Bij de HIIT wordt er regelmatig gebruik gemaakt van free weights, oftewel kettlebells, dumbells, elastieken. Maar ook bv. trekkerbanden, sledes etc.

Plank claps HIIT

In de sport studio

De HIIT is in onze gezellige sportstudio in Zwolle Zuid, dus altijd lekker trainen of het nou weer is of geen weer. Na de training sluiten we relaxed af met stretches en een eindontspanning. Op deze manier verbeter je je mobiliteit en kan je hartslag weer wat zakken.

Elastieken

Krachttraining

Naast dat je in korte tijd je conditie enorm verbeterd, groeit ook je spieruithoudingsvermogen en kracht door HIIT. We raden aan om 2x per week een HIIT mee te doen om optimaal resultaat te behalen.

Rooster

Volg trainingen in onze mooie sportstudio!

Maandag
Faradaystraat 4D
17.45 - 18.45 uur
Vrijdag
Faradaystraat 4D
09.00 - 10.00 uur

Meld je vandaag nog aan

Het kan bijna niet anders dan dat je overtuigd bent om aan de slag te gaan!

Tarieven

Hoe vaak kom jij trainen?

1x per week
€46,-
Checkmark icon
Prijs per maand
Checkmark icon
Maandelijks opzegbaar
Start direct!
2x per week
€60,-
Checkmark icon
Prijs per maand
Checkmark icon
Maandelijks opzegbaar
Start direct!
Onbeperkt
€80,-
Checkmark icon
Prijs per maand
Checkmark icon
Maandelijks opzegbaar
Start direct!

Heb je nog vragen over onze diensten?

Kijk dan bij onze veelgestelde vragen of neem direct contact met ons op!