Trainer

Michelle Hauser

Opleidingen

Bootcamp trainer 2.0

Vinyasa Teacher Training

Online coaching

Pedagogiek (minor 'coachen en trainen van groepen')

EHBO

BHV

Dat sporten aanstekelijk werkt, daar kan ik je alles over vertellen. Van origine een danseres, maar ondertussen een enthousiaste bootcamptrainer en yogajuf.

Dansen vind ik nog steeds heerlijk om te doen in mijn vrije tijd en is mijn basis voor beweging.

Dat yoga ooit nog eens mijn passie zou worden, is niet heel verassend. Samen met mijn moeder zat ik als kind al in de lotushouding. Later hebben we samen kinderyoga gegeven en nu mogen we samen mensen laten zien hoe sterk deze zachte manier van bewegen kan zijn.

Dat ik bootcamp zou gaan geven, was een iets grotere verassing. Eerst hielp ik Mark alleen met de voorbereiding van de lessen en deed ik zelf gemiddeld vier keer per week mee met zijn trainingen. Tot dat Mark een week niet kon les geven en mij vroeg het over te nemen. Toen bleek hoe ontzettend tof ik het vond om deze mensen zelf aan het werk te zetten.

Ik ga met een blij gevoel naar huis als tenminste één persoon zichzelf overwonnen heeft in de training. Of dat nou is omdat iemand zichzelf van de bank heeft gesleept om toch te gaan trainen of in ene een push-up meer kan maakt niet uit.