Trainer

Mark Assenberg

Opleidingen

Fitness trainer level 1

Voedingsdeskundige level 1

CrossFit trainer level 1

Bootcamp trainer 2.0

Obesitas en eetgedrag

Medical personal trainer

Zwanger en fit

EHBO

BHV

Al jaren ben ik bezig met sport. Op jonge leeftijd gevoetbald, daarna oa. fitness, boksen, aikido, Brazilian Jiu Jitsu, gewichtheffen en CrossFit gedaan. Ik vond het moeilijk om een bepaalde sport lang vol te houden, doordat ik al snel vond dat het steeds hetzelfde was.

Behalve bij CrossFit. Daar heb ik geleerd dat je workout niet telkens dezelfde routine hoeft te hebben om progressie in je gezondheid te zien. Doordat ik hier mijn passie in had gevonden, ben ik mij hier verder in gaan verdiepen en ik merkte dat ik er super enthousiast van werd om andere mensen de bewegingen aan te leren en te helpen bij hun doelen.  

Na 10 jaar op kantoor gewerkt te hebben, wil ik ook jou helpen een gezondere levensstijl aan te houden en zo ook je algemene kwaliteit van leven te verbeteren. Omdat ik veel ervaring heb met verschillende sporten en zelf ervaringsdeskundige ben, weet ik hoe ik je kan blijven uitdagen en waar potentiële valkuilen zitten.  

Je sport, omdat je je fit wilt voelen. Niet omdat je perse het beste lichaam hebt of de meeste kilo’s kan tillen. Nee, omdat jij je er lekker en fitter bij voelt.