Over

FAQ

Abonnementen

Zit ik vast aan een abonnement?

Bij al onze abonnementen heb je een maand opzegtermijn. Dat betekent dat een opzegging voor de 1e van de maand binnen moet zijn en de maand daarna loopt het abonnement af.

Hoe betaal ik mijn dienst?

Alle diensten zijn via de app of de portal aan te kopen. Dit kan je in eerste instantie betalen via iDeal. Als je een abonnement neemt, krijg je elke maand rond de 1e een betaalverzoek. Deze is ook via iDeal te voldoen.

Kan ik mijn abonnement pauzeren?

Pauzeren van je abonnement kan alleen in overleg, denk hierbij bijvoorbeeld aan een langdurige blessure. Heb je een blessure? Stuur ons een bericht voor de mogelijkheden.

Mijn credits zijn bijna op. Waar kan ik nieuwe aanschaffen?

Een nieuwe strippenkaart koop je via de app. Als je bent ingelogd, ga je naar 'Shop'. Daar kies je je strippenkaart en klik je op 'Kopen'. Er wordt gevraagd om je gegevens te controleren en hoe je wilt betalen. Rond het af en je credits worden direct toegevoegd.

De app

Hoe zet ik mijn app op mijn home screen?

Als je via je browser op je telefoon naar https://active-elements.trainin.app gaat, krijg je na het inloggen de optie om de app te installeren (Android) of om hem op je beginscherm te zetten. Als je dit gedaan hebt, verschijnt hij tussen al je andere apps.

Hoe meld ik mij aan?

In de app kan je naar 'Planning' gaan. Daar zie je alle beschikbare lessen waar jij een abonnement voor hebt. Klik achter de les waarvoor je je wilt op 'Aanmelden'.

Hoe meld ik mij af?

Je kan maximaal 2 uur voor de les jezelf afmelden, zonder dat het je credits kost. Dit doe je door in de app naar 'Planning' te gaan en op je groene aanmelding te klikken. Er wordt gevraagd of je zeker weten wilt afmelden. Als je dit wilt, klik je op 'Ja, meld mij af'.

Hoe pas ik mijn gegevens aan?

Ook dit kan in de app. Als je bent ingelogd, kan je rechtsboven op het icoon klikken. Daarna ga je naar 'Persoonlijke gegevens' en kan je de verschillende velden invullen/aanpassen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Waar kan ik deze resetten?

Als je de app start, zie je het inlogscherm. Daaronder zie je 'Wachtwoord vergeten?' staan. Als je daar op klikt, krijg je een e-mail met een link om een wachtwoord aan te maken.

Waar kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Als je bent ingelogd, kan je rechtsboven op het icoon klikken. Vervolgens ga je naar 'Wachtwoord' en kan je je wachtwoord aanpassen.

Ik wil graag mijn aanmelding direct in mijn agenda zien. Kan dat?

Ja, wanneer je je aanmelding in je eigen agenda wilt zien, kan je dit aangeven in je profiel. Klik hiervoor, nadat je bent ingelogd, rechtsboven op het icoon en ga naar 'Sync agenda'. Klik op 'Sync met je agenda' en geef toestemming.

Ik wil graag mijn informatie delen, zodat mensen kunnen zien dat ik mij heb aangemeld. Waar doe ik dit?

Je moet toestemming in de app geven, voordat mensen kunnen zien dat je bent aangemeld voor de les. Dit kan je doen bij 'Profiel' en dan 'Profiel informatie'. Tik daar aan; 'Ja, deel profielinformatie'.

Bootcamp

Waar verzamelen we?

Schellerpark > Wijkboerderij Schellerhoeve, Schellerpark 101
Schellerdriehoek > Voor Oude Deventerstraatweg 38
Wezenlandenpark > Kinderboerderij Wezenlanden, Almelose Kanaal 33
Het Engelse Werk > Voor uitspanning Het Engele Werk (nr. 4)

Wat voor kleding moet ik aan?

Sportkleding waar je goed in kan bewegen en van ademend materiaal.
Sportschoenen met een goed profiel voor het hardlopen en oneffen terrein.
Om je handen te beschermen zijn (sport)handschoenen erg fijn.
Doe in de winter verschillende lagen kleding aan en eventueel een muts op.

Gaat de les altijd door?

De les gaat in principe altijd door. Bij onweer of hagel kan het zijn dat we de les online geven.

Wat moet ik meenemen naar een les?

Je hoeft zelf alleen een flesje water mee te nemen. Verder heb je niks nodig.

Moet ik heel fit zijn?

Nee, sporten is juist om fit te worden en je beter te voelen. Daarom vinden wij het belangrijk dat je op elk niveau mee kan doen.

Small group

Waar vinden de lessen plaats?

De lessen vinden plaats op de Amer 18. Dit is in onze trainingsruimte aan huis.

Wat voor kleding moet ik aan?

Sportkleding waar je goed in kan bewegen en van ademend materiaal en sportschoenen. Voor sommige oefeningen kunnen (fitness)handschoenen fijn zijn.

Gaat de les altijd door?

Ja, we trainen het hele jaar door.

Wat moet ik meenemen naar een les?

In principe heb je genoeg aan een flesje water.

Moet ik heel fit zijn?

Nee, sporten is juist om fit te worden en je beter te voelen. Daarom vinden wij het belangrijk dat je op elk niveau mee kan doen.

Yoga

Tips voor je eerste yoga les

Zorg dat je op tijd aanwezig bent, al omgekleed in je yoga outfit. Een kwartier voor de les is de docent aanwezig, voor eventuele vragen/opmerkingen.

Jouw yoga outfit moet vooral comfortabel zijn, geen knopen, ritsen of dikke banden. Aansluitende kleding is vaak het prettigste, zo voorkom je dat je blijft hangen of dat je shirt ondersteboven hangt. Zorg dat er geen (grote) sierraden en horloges in de weg zitten. Kom op (schone) blote voeten. Neem een paar sokken mee voor de eerste meditatie en eindontspanning.

Meld het bij de docent als je blessures of (gezondheids)klachten hebt. Ook een zwangerschap, hoge bloeddruk of oude hernia  bijvoorbeeld is belangrijk om te vermelden.

Alle materialen zijn aanwezig; er ligt een yogamat voor je klaar. Ook blokken, kussens en dekens zijn er voldoende. Zorg dat je al het materiaal weer netjes en schoon opruimt na de les.

Je mobiele telefoon laat je thuis of uitgeschakeld in je tas. Dit is even een momentje voor jou, er is al genoeg afleiding zonder je telefoon.

Zorg dat je schoon, fris en zonder (lichaams)luchtjes of parfum naar de les komt, zodat we allemaal schone lucht kunnen inademen.

Yoga op een volle maag is alles behalve prettig. Zorg dat je minstens 1 uur van tevoren hebt gegeten, en dan geen all you can eat buffet.

De les is voor alle niveaus, vergelijk jezelf dus ook niet met je buurman of -vrouw. Het is jouw les, jouw lichaam; luister er goed naar.

Tijdens de les drink je geen water. Na de les drinken we een kopje kruidenthee.

Soms komt het voor dat je emotioneel wordt tijdens of na de les, dat mag er zijn. Praat er over met je docent of iemand anders die je vertrouwt.