Training

Bootcamp

Buiten trainen

Tijdens de bootcamp sport je in de buitenlucht, het hele jaar door.
Behalve dat dit ontzettend lekker is, is het ook nog eens super gezond!
Buiten sporten maakt je blijer, vitaler en verlaagt stress.

Wanneer de weersomstandigheden het dan echt niet toelaten om buiten te trainen, zoals bij onweer of hagel, bieden we de mogelijkheid de les online te volgen. Zo zorgen we voor continuïteit in je trainingsweek.

Kracht & conditie

Bij de bootcamp in Zwolle combineren we oefeningen die helpen kracht op te bouwen met oefeningen die je conditie verbeteren.

De mix van deze twee elementen is voor de meeste mensen een ideale combinatie. Wanneer je als doel hebt om puur kracht op te bouwen, kijk dan bij onze 'Small group-lessen'.

Maximaal 14 personen

De groepen bestaan uit maximaal 14 personen. Op deze manier zorgen we dat de trainer jouw veiligheid in het oog kan houden.

We hebben gezellige bootcampgroepen waarbij leeftijd en sportniveau varieert. Veel mensen hebben een vaste trainingsdag, waardoor er een vertrouwde sfeer is in de lessen.

enthousiaste trainers

Mark en Michelle zijn jouw trainers bij de bootcamp in Zwolle.
Iedere training zorgen zij voor een gevarieerde les en motiveren je om het maximale uit jezelf te halen. Meer over hen vind je bij 'Trainers'.

De bootcamp is voor alle niveaus toegankelijk. Dus beginner of gevorderde sporter, je kan altijd je grenzen verleggen.

VEERLE

"Fijne bootcamp lessen, met een persoonlijke touch! Mark is altijd vrolijk en in voor een geintje, dat geeft energie. De lessen zijn zo ingepland dat je de ruimte hebt om je eigen niveau te handhaven en je wordt uitgedaagd elke week een stapje erbij te doen, waardoor je ook ontwikkeling ziet in de oefeningen bij jezelf en anderen! Prettig is dat er lessen zijn op vier verschillende dagen in de week en je zo kunt inplannen wanneer het jou het beste uitkomt!"

Safanje

"Nooit dezelfde bootcamp lessen, elke keer wordt er weer iets anders leuks bedacht. Dat kan een circuit training zijn, een spel of bijvoorbeeld iets geïnspireerd op cross fit. Zweetdruppels gegarandeerd!"

Jaimy

"Goede bootcamp lessen waarbij er genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht. De combinatie van bootcamp en mobility (yoga) is ook een echte aanrader. Mark en Michelle brengen sportiviteit met een glimlach over!"

Annet

"Tijdens enkele maanden heb ik met veel plezier de bootcamp trainingen gevolgd. De lessen waren leuk, afwisselend en gezellig!"

Rianne

"Leuke afwisselende outdoor bootcamp trainingen met goede motiverende trainers. Aan te raden!"

Locaties

Schellerpark

Verzamelen bij wijkboerderij Schellerhoeve

Maandag

19.00 uur - 20.00 uur
20.00 uur - 21.00 uur
Gegeven door Mark

Schellerdriehoek

Verzamelen ter hoogte van de Oude Deventerstraatweg 53

Woensdag

20.00 uur - 21.00 uur
Gegeven door Michelle

Wezenlandenpark

Verzamelen bij de kinderboerderij

Donderdag

19.00 uur - 20.00 uur
Gegeven door Mark

Het Engelse Werk

Verzamelen voor restaurant Het Engelse Werk

Zaterdag

09.00 uur - 10.00 uur
Gegeven door Michelle

Meld je direct aan