ACTIVE ELEMENTS

Buiten en binnen sporten in een veilige omgeving in Zwolle

Veilig bewegen

Wij vinden het belangrijk dat je veilig beweegt en het uiterste uit de training haalt. Daarom geeft de trainer individuele tips.

Onze professionele trainers hebben allemaal de nodige kennis en kunde in huis om jou veilig te laten bewegen.

Aandacht voor jou

Als trainers zijn wij betrokken bij onze leden, zo houden wij je gemotiveerd en kennen wij jouw kwaliteiten en valkuilen in het sporten.  

Ook met een blessure weten wij wel raad. Mark is Medical Personal Trainer en deelt zijn kennis met de andere trainers. Hierdoor kunnen wij je ook bij lichamelijke klachten een veilige en kwalitatief goede training aanbieden. Mocht het sporten in een groep niet meer lukken, is een persoonlijk traject ook mogelijk.

Voor ieder niveau

Iedereen kan meedoen, zowel als beginnend sporter en ervaren atleet kan je bij onze lessen aansluiten.  

Wij zorgen er voor dat iedereen in de les kan meekomen en bieden alternatieven aan, zodat je altijd met een voldaan gevoel de training afsluit.

Onze trainingen zijn zeer gevarieerd, waardoor je niet alleen gemotiveerd blijft, maar ook fysiek steeds uitgedaagd wordt.

Gevarieerd aanbod

Bij ons heb je de keuze om buiten of binnen te sporten.

De bootcamp wordt op verschillende locaties in Zwolle gegeven.
Kijk welke locatie voor jou het meest praktisch is of ga voor een omgeving die jou inspireert.

De locatie voor de small group training en yoga bevind zich in Zwolle Zuid - Marslanden. We hebben een fijne trainingsruimte voor maximaal 6 deelnemers, een plek waar mensen zich snel op hun gemak voelen.

Ons verhaal

Active Elements begon in 2018 als Feel up to the Mark, met bootcamp, personal- en small group training in Zwolle. Mark is dit bedrijf gestart met als motivatie om meer mensen in beweging te krijgen. Voor ieder niveau toegankelijk en vooral plezier hebben in sporten is zijn motto.

In 2019 hebben Mark en zijn partner Michelle, de activiteiten in Zwolle voortgezet onder de nieuwe naam: Active Elements.

Wij hebben gekozen voor de naam Active Elements, omdat deze goed past bij ons als persoon en aansluit bij wat we mensen bieden. In onze lessen staan er verschillende elementen centraal; in een les ben je zowel fysiek als mentaal bezig jezelf te ontwikkelen. Het actieve element staat voor de oefeningen die we doen, maar ook de beweging in je persoonlijke groei.

Active Elements laat zien dat leren over jezelf en bewegen ook ontzettend leuk kan zijn. Iedereen kan op zijn eigen tempo mee doen. We vinden het belangrijk dat jij voldoening haalt uit de activiteit. Dit doen we door je uit te dagen, maar ook je persoonlijke wensen te respecteren. Op deze manier kan bewegen zorgen voor meer zelfvertrouwen en stress verlagen.