ACTIVE ELEMENTS

Meer informatie over waar wij voor staan en zijn ontstaan

Persoonlijke aandacht

Wij vinden het belangrijk dat je veilig beweegt en het uiterste uit de training haalt. Daarom geeft je trainer individuele tips.

Als trainers zijn wij betrokken bij onze leden, zo houden wij je gemotiveerd en kennen wij jouw kwaliteiten en valkuilen in het sporten.

Gevarieerde trainingen

Herken je dat? Steeds dezelfde workout, trainen wordt saai en de motivatie is ver te zoeken.

Onze trainingen zijn zeer gevarieerd, waardoor je niet alleen gemotiveerder blijft, maar ook fysiek steeds uitgedaagd wordt.

Voor ieder niveau

We vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen. Begin je net met sporten of sport je al jaren?

We hebben geen onderscheid in onze lessen qua niveau. Alle trainingen zijn voor iedereen toegankelijk.

Verschillende locaties in Zwolle

We geven training op meerdere locaties in Zwolle.

Kijk welke locatie voor jou het meest praktisch is of ga voor een omgeving die jou het meest inspireert.

In Het Engelse Werk ben je echt midden in de natuur, met meer hoogteverschil en verschillende paden, terwijl je in het Wezenlandenpark meer velden hebt en gebruik maakt van de speeltoestellen.

Ons verhaal

Active Elements begon in 2018 als Feel up to the Mark, met bootcamp, personal- en small group training in Zwolle. Mark is dit bedrijf gestart met als motivatie om meer mensen in beweging te krijgen. Voor ieder niveau toegankelijk en vooral plezier hebben in sporten is zijn motto.

In 2019 hebben Mark en zijn partner Michelle, de activiteiten in Zwolle voortgezet onder de nieuwe naam: Active Elements.

Wij hebben gekozen voor de naam Active Elements, omdat deze beter past bij ons als persoon en aansluit bij wat we mensen bieden. In onze lessen staan er verschillende elementen centraal; in een les ben je zowel fysiek als mentaal bezig jezelf te ontwikkelen.
Het actieve element staat voor de oefeningen die we doen, maar ook de beweging in je persoonlijke groei. Verder geven wij vooral buiten les, waar wij de elementen uit de natuur combineren met materialen die ofwel al aanwezig zijn of wij meebrengen.

Active Elements laat zien dat leren over jezelf en bewegen ook ontzettend leuk kan zijn. Iedereen kan op zijn eigen tempo mee doen. We vinden het belangrijk dat jij voldoening haalt uit de activiteit. Dit doen we door je uit te dagen, maar ook je persoonlijke wensen te respecteren. Op deze manier kan bewegen zorgen voor meer zelfvertrouwen en stress verlagen.